Consultanta fonduri UE

Strategii de dezvoltare & portofoliu de proiecte pentru comune.

Pentru proiecte cu fonduri nationale si europene, UAT-urile (Comunele) nu pot obtine finantare fara elaborarea Strategii de Dezvoltare Locala pentru perioada 2021-2027;

Detinem expertiza pentru elaborarea de Strategii de Dezvoltare Locala.

Am elaborat Strategii de Dezvoltare Locala pentru perioada 2014-2020, pentru Comuna Dragodana, Mogosani si Lucieni din judetul Dambovita.

 

ANUNŢ:

Avand in vedere Decretul 195/2020 privind instituirea starii de urgenta  pe teritoriul Romaniei, va putem ajuta pentru obtinerea certificatelor de Situatii  de urgenta ( CSU), de la Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri pana in maxim 14 septembrie 2020.

     Certificatele de situatii de urgenta sunt emise in doua forme:

  • TIP 1 (ALBASTRU) – pentru întreruperea totală sau parțială a activității, ca urmare a efectelor deciziilor emise de autoritățile publice competente, potrivit legii, în perioada stării de urgență decretate .
  • TIP 2 (GALBEN) – pentru înregistrarea unei diminuări a încasărilor sau a veniturilor în luna martie, sau aprilie, sau mai, 2020 cu un procent de minimum 25% față de media încasărilor sau a veniturilor din perioada ianuarie - februarie 2020.

Certificatele se utilizeaza in relatiile cu institutiile publice pentru obtinerea de facilitate / masuri de sprijin ori in relatiile comerciale.

 

ANUNŢ:

Capital de lucru :

  -Pentru granturi de capital de lucru, cererile depuse care respecta criteriile de eligibilitate, vor fi selectate in ordinea depunerii.

 - Prodinvest Grup 99 SRL  va ajuta sa obtineti granturi pentru capital de lucru astfel:

  • Pentru IMM-uri cu cifra de afaceri in anul 2019 intre 5000 EUR- 15000 EUR, valoarea grantului este de 2000 EUR;
  • Pentru IMM-uri cu cifra de afaceri in anul 2019 intre 13501 EUR si 1000000 EUR, grantul este in prezent de 15% din cifra de afaceri, fara a depasi 150000 EUR

S.C. PRODINVEST GRUP 99 S.R.L. va oferă sprijin la elaborarea proiectelor de investiţii, care vor putea fi finanţate prin: Programe de Finanţari Nerambursabile ale Uniunii Europene, Finanţari Rambursabile gestionate de instituţiile financiare din Romania, alte Finanţari Nerambursabile si Rambursabile.

TOP