Termeni si conditii

 

Termeni de utilizare

Informatii despre termenii de utilizare (TDU)

Serviciile puse la dispozitia dvs. de www.prodinvestgrup99.ro, sunt guvernate de respectarea urmatorilor TERMENI DE UTILIZARE, denumiti in continuare TDU. PRODINVEST GRUP 99 SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand, fara nici o notificare, TDU. Este obligatia dvs. sa verificati versiunea curenta a TDU folosind referinta dedicata – „Termeni de utilizare” – din partea de jos a website-ului.

DACA NU SUNTETI DE ACORD CU TOTI ACESTI TERMENI DE UTILIZARE (TDU) NU FOLOSITI ACEST SITE. CONTINUAREA UTILIZARII ACESTUI SITE INSEAMNA ACCEPTAREA DE CATRE DVS. A TUTUROR TERMENILOR DE UTILIZARE (TDU) SI VA OBLIGA LA RESPECTAREA IN TOTALITATE A TUTUROR ACESTOR TERMENI IN SENSUL SPECIFICAT IMPERATIV IN TDU ORI IN TOATE SENSURILE, ACOLO UNDE NU EXISTA O ASTFEL DE SPECIFICATIE.

COPYRIGHT © PRODINVEST GRUP 99 SRL 2011, TOATE DREPTURILE REZERVATE

Acest site reprezinta expresia provizorie a unui proces de lucru continuu. PRODINVEST GRUP 99 SRL acorda cea mai mare grija modului in care ofera informatiile continute in propriile pagini web, totusi nu poate garanta ca acestea sunt actualizate, precise sau complete, mai ales in cazul link-urilor directe sau indirecte care apar aici. PRODINVEST GRUP 99 SRL nu este responsabila de continutul unei pagini la care se ajunge printr-un astfel de link. PRODINVEST GRUP SRL 99 nu poate fi facuta responsabila de vreun neajuns sau paguba ce ar rezulta din folosirea informatiilor furnizate pe acest website, incluzand aici si pierderi materiale directe sau indirecte sau pagube rezultate din pierderea de date.

Descrierea serviciilor

Prin intermediul site-ului www.prodinvestgrup99.ro, PRODINVEST GRUP 99 SRL va pune la dispozitie o varietate de resurse, inclusiv zone de descarcare a programelor informatice, a ofertelor de servicii si/sau produse, formulare de comunicatii si informatii despre servicii si/sau produse numite in continuare SERVICII. Serviciile, inclusiv actualizarile, imbunatatirile, noile functiuni, paginile internet adaugate, design-ul acestora si al elementelor ce le compun, programe si script-urile ce le deservesc sunt supuse TDU.

Limitare la folosinta personala in scopuri non-comerciale

In cazul lipsei unei specificatii exprese contrare, SERVICIILE va sunt oferite dvs. personal si nu aveti dreptul sa le utilizati in scopuri comerciale. Nu aveti, de asemenea, dreptul de a modifica, copia, distribui, transmite, afisa, rula, reproduce, publica, licentia, crea documente si/sau aplicatii/scripturi derivate, transfera sau vinde informatii, programe informatice, servicii sau produse obtinute din aceste SERVICII. Atata timp cat respectati toate obligatiile stipulate in TDU, PRODINVEST GRUP 99 SRL va confera un drept neexclusiv, netransmisibil si limitat, de accesare si utilizare a acestui site.

Pentru o mai usoara utilizare, PRODINVEST GRUP 99 SRL poate include in site referinte la alte site-uri de unde puteti descarca software. PRODINVEST GRUP 99 nu pune la dispozitie pe site-urile sale (pe nici unul din server-ele detinute) software ce poate fi descarcat. Responsabilitatea privind descarcarea software-ului referit, utilizarea acestuia si toate celelalte obligatii provenite din termenii de utilizare ai producatorului/furnizorului acelui software va incumba in exclusivitate. PRODINVEST GRUP 99 nu va raspunde in nici un caz pentru nici o paguba produsa direct, indirect sau avand consecinte derivate din folosirea software-ului referit, performantelor acestuia, documentelor aferente acestuia, informatiilor despre acesta etc., indiferent de paguba: pierderea folosintei, a datelor, a profitului etc. Pentru mai multe detalii cu privire la drepturile de autor folositi referinta dedicata – „Drepturi de Autor” – din partea de jos a primei pagini.

Drepturi de Autor

Toate referirile cuprinse in site-ul www.prodinvestgrup99.ro privind:  SALAMANDER s-au facut pentru a ilustra serviciile oferite prin intermediul www.prodinvestgrup99.ro. Acestea reprezinta marci inregistrate SALAMANDER sau de sine statatoare, toate drepturile fiind rezervate acestora.

Daca o persoana fizica sau juridica declara si demonstreaza ca detine drepturi asupra acestor ilustratii, caz in care, trebuie trimisa o notificare din partea celui care solicita dreptul de autor care sa contina urmatoarele informatii: Semnatura fizica sau electronica a persoanei acreditate a cere dreptul de autor asupra elementului respectiv. Dovada ca materialul respectiv este creat de respectivul sau are dreptul de autor asupra acestuia Modalitati de contact: telefon, email, fax etc.

Daca solicitatorul dovedeste parcurgand criteriile mentionate mai sus, PRODINVEST GRUP 99 SRL se obliga sa: retraga sau sa blocheze accesul la informatia respectiva; inainteze o notificare scrisa solicitatorului notificandu-l pe acesta cu privire la decizia respectiva; sa-l instiinteze pe solicitator ca retragerea sau blocarea accesului la respectivul element a fost incheiata;

PRODINVEST GRUP 99 SRL isi rezerva toate drepturile asupra conceptului www.prodinvesgrup99.ro, asupra textelor si servicii oferite clientilor.

Trimiterea de informatii nesolicitate

PRODINVEST GRUP 99 SRL nu accepta si nu ia in considerare informatiile nesolicitate ca: idei, inclusiv idei pentru noi mijloace de promovare, campanii publicitare, promotii, produse sau servicii noi, tehnologii, procese, materiale, planuri de marketing, nume de produse sau servicii. Va rugam sa nu trimiteti nici o creatie, mostra, demonstratie sau alte lucrari. Singurul scop al acestei clauze este politica noastra de a nu crea neintelegeri sau dispute legate de serviciile sau produsele pe care le vom lansa sau strategiile de marketing pe care le vom adopta. Daca, desi sunteti avertizati sa nu trimiteti astfel de materiale, le trimiteti, intelegeti ca PRODINVEST GRUP 99 SRL nu va asigura ca acestea vor fi tratate drept confidentiale si nici nu va recunoaste drepturi de autor asupra lor.

Sanctiuni

DACA INCALCATI ORICARE DIN OBLIGATIILE STIPULATE PRIN TDU, AUTORIZATIA DVS. DE FOLOSIRE A SERVICIILOR SI A SITE-ULUI INCETEAZA DE DREPT. MATERIALELE OBTINUTE PRIN SERVICII, CU INCALCAREA TDU TREBUIE SA FIE IMEDIAT SI NECONDITIONAT DISTRUSE.

Clauze finale

PRODINVEST GRUP 99 SRL ISI REZERVA DREPTUL DE A MODIFICA, SUSPENDA SAU INCETA SA PUNA LA DISPOZITIE TOATE SAU ORICARE DIN SERVICII SAU DREPTUL DVS.DE A LE ACCESA. PRODINVEST GRUP 99 SRL ISI REZERVA DREPTUL DE A STERGE, MODIFICA ORICARE DIN SERVICII SAU BLOCA ACCESUL DVS. LA ACESTEA. PRODINVEST GRUP 99 SRL NU RASPUNDE PENTRU NICI O MODIFICARE, SUSPENDARE SAU INCETARE A ORICARUI SERVICIU SAU PENTRU PAGUBE CAUZATE DIRECT SAU INDIRECT ORI DERIVATE DIN ACESTEA. PRODINVEST GRUP 99 SRL ISI REZERVA DREPTUL DE A TRIMITE NOTIFICARI PRIN E-MAIL, IN MOD REGULAT SAU OCAZIONAL SI DE A PUBLICA NOTIFICARI IN SITE-URILE PROPRII. PRODINVEST GRUP 99 SRL ISI REZERVA DREPTUL DE A-SI APARA INTERESELE FOLOSINDU-SE DE ORICE PREVEDERE LEGALA APLICABILA PE TERITORIUL DE DOMICILIU AL PERSOANEI CARE NU RESPECTA PROVIZIUNILE TDU, URMARIND APLICAREA LA MAXIM A ACESTOR PREVEDERI. PRODINVEST GRUP 99 SRL ISI REZERVA DREPTUL DE A MONITORIZA, INREGISTRA SI A FOLOSI ORICE MIJLOACE TEHNICE SI INFORMATICE PENTRU A DEPISTA PERSOANELE SAU ORGANIZATIILE CARE NU RESPECTA TDU SI A LE ADUCE IN FATA JUSTITIEI. TOATE DREPTURILE CARE NU VA SUNT CONFERITE EXPLICIT PRIN TDU SUNT REZERVATE PRODINVEST GRUP 99 SRL DREPTURILE ASUPRA INTREGULUI CONTINUT AL SERVICIILOR ESTE REZERVAT PRODINVEST GRUP 99 SRL.