74 mm

Adancime de constructie.

5 CAMERE

Profile cu rigidizare din otel

3 GARNITURI

Sistem de profile cu 3 garnituri de izolare.

S 8000

2 mm ARMATURA

Rigidizare standard cu otel zincat inchis pe toc.

FERONERIE ANTIEFRACTIE

Echipata cu ventilatie economica.

GEAM TRIPLU

Geamuri izolante tripan cu grosimi intre 24-44 mm

Detalii tehnice Gealan S 8000

GEALAN-Sistemul de profile S 8000 Uf = 1,1 W/m2K(CF.CBCE plc.)

Considerati importanta termoizolatia si totodata doriti sa imprimati personalitatea casei dumneavoastra prin ferestre décor lemn sau cu suprafete special precum acrylcolor sau placare cu aluminiu? Va recomandam sistemul nostrum de 5 camere si 74 mm adancime de constructive:

-Geam de 46 mm grosime cu STV pentru termoizolatie si fonoizolatie sporita

-Clasa 5 de protective fonica (reduce zgomotul cu pana la 47 decibeli)

-Si in variant colorata acrylcolor:suprafetele acrylcolor sunt extreme de rezistente la zgariere si agresiune,sunt antistatice,se curata foarte usor si isi pastreaza culoarea timp indelungat.

-Permite lipirea uscata a geamului ( STV),ce se traduce in protective anti-efractie crescuta,stabilitate mai mare si sunt evitate deformarile si torsiunile chiar si in cazul ferestrelor de mari dimensiuni ( sunt posibile dimensiuni cu pana la 20% mai mari)

-Posibilitatea construirii de elemente special,precum usile glisante cu ridicare.

Valoarea U - Tabel cu coeficientii de izolare termica ai sistemului GEALAN S8000 IQ

Pentru a raspunde exigentelor impuse de prevederile legale, referitoare la termoizolatia ferestrelor, sistemul se remarca prin proprietati deosebite de izolare termica.

Combinatia de profile cu rigidizare din otel atinge printre cele mai bune valori Uf pentru sistemele de profile din PVC. Rezultatele Uf mentionate mai jos au fost obtinute in urma testarilor efectuate de catre Center of Building Construction Engineering plc.

82,5 mm

Adancime de constructie.

6 CAMERE

Profile cu rigidizare din otel

3 GARNITURI

Sistem de profile cu 3 garnituri de izolare.

S 9000

2 mm ARMATURA

Rigidizare standard cu otel zincat inchis pe toc.

FERONERIE ANTIEFRACTIE

Echipata cu ventilatie economica.

GEAM TRIPLU

24, 32 si 44 grosimi geam termoizolant

Detalii tehnice Gealan S 9000

Sistemul de profile S 9000 Uf = 0.92 W/m2K (cf. ift Rosenheim)-Standard Casa Pasiva,ferestre albe.

Preturile energiei cresc devenind un factor urias de costuri.Pe deasupra,regelementarile legislative de mediu determina cerinte ridicate in ceea ce priveste coeficientii de izolare termica in domeniul ferestrelor.Prin ferestrele GEALAN din sistemul S 9000 se pot obtine valori de casa pasiva,fara precedent:

-82.5 mm adancime de constructie pentru o izolare termica si fonica de exceptie;

-Este prezenta a treia garniture de etansare ce imbunatateste izolarea,protejeaza elementele de feronerie de umezeala,iar comportamentul la deschidere este imbunatatit chiar si la temperature joase;

-geam cu grosime de pana la 54 mm cu GEALAN STV (permite preluarea geamurilor special);

-Rigidizare din otel pentru toc si cercevea;

-Optimizat pentru lipirea uscata a geamului (STV),ce reduce la minimul lucrarile de reglaj si revizie,sporeste protectia anti-efractie si permite realizarea de ferestre cu pana la 20% mai mari;

-Elemente special,precum usile glisante cu ridicare au cele mai bune valori de izolatie termica in sistemul S9000

-Inaltime mai mare a peretelui de acoperire a geamului,pentru o mai buna termoizolare,in zona cu cea mai mare predispozitie la aparitia condensului;

-Suprafete personalizabile:alb,acrylcolor,placare cu aluminiu,folii décor lemn  sau uni

Valoarea U - Tabel cu coeficientii de izolare termica ai sistemului GEALAN S9000

Reglementarile legislative de mediu impun cerinte stricte in ceea ce priveste coeficientii de izolare termica in domeniul ferestrelor. Cu ferestrele GEALAN se pot obtine valori Uf unice, care ating eficienta caselor pasive, in conformitate cu directiva ift - Rosenheim WA-15/2. Astfel, necesarul de energie si implicit, costurile, se reduc considerabil. De asemenea, noul sistem FUTURA imbina cele mai performante tehnologii, construind profile pentru case pasive si in varianta colorata.

GEALAN FUTURA-Fereastra Viitorului Uf = 0,89 W / m2K ( cf.ift Rosenheim) – Standard Casa Pasiva,profile colorate aramate cu otel de 1.5 mm grosime;

O combinatie de profile aparte din sistemul S 9000 ce ofera posibilitatea construirii de elemente  de ferestre cu valori de termoizolatie de casa pasiva,si in varianta colorata:

-Folosirea tehnologiei cu spuma IKD:pentru o izolatie termica imbunatatita si la ferestrele colorate una din camerele tocului este umpluta cu o spuma speciala;

-Aveti la dispozitie numeroase variante de décor si finisaje:folii décor lemn,folii uni,placare cu aluminiu sau suprafata speciala acrylcolor;

-Si in cazul profilelor GEALAN-FUTURA puteti flosi procedeul innovator de lipire a sticlei,certificate RAL,GEALAN STV

-geam cu grosime de pana la 54mm cu GEALAN STV(permite preluarea geamurilor special).

Performantele  unei ferestre sunt determinate nu doar de profile,ci si de sticla termoizolatoare,setul de garniture,sistemele de inchidere,etc.Un rol foarte important revine si accesoriilor complementare,care pot constitui micile detalii care aduc un plus de confort in locuinta ,precum:rulouri RAE plus,sistemul automat de ventilatie GECCO,glafuri ce au rolul de a proteja de intemperii si infiltratii,plasa contra insectelor,etc.

MITURI

Cu cat mai mare este numarul de camere interioare cu atat creste performanta izolatoare a profilului? Adevarat sau fals?

Cerintele de statica ale ramelor ferestrei nu permit adaugarea unui numar foarte mare de camere interioare pentru a spori izolatia termica. De retinut faptul ca tehnologia actuala permite adaugarea de spume de umplere a profilului sau de eliminare a armaturii metalice din cercevea utilizand procedeul de vitrare uscata crescand astfel valoarea Uf. Numarul de camere NU este o indicatie certa privind performanta termica.

Sunt mai performante termic profilele clasa A? Adevarat sau Fals?

Incadrarea in clasa A a profilelor se refera la grosimea peretilor exteriori si nu la valoarea Uf, s-a dovedit prin teste ca NU exista diferente intre performantele termoizolatoare a profilelor clasa A si cele incadrate in clasa B. Grosimea peretilor exteriori NU reprezinta un criteriu de performanta termica. Mai mult, norma germana de calitate RAL accepta in egala masura clasele A si B.

Utilizarea materialului reciclat scade performanta termoizolatoare a ferestrei? Adevarat sau Fals?

Este cunoscut faptul ca PVC-ul se poate recicla de pana la 10 ori mentinandu-si proprietatile initiale.
Profilele cu miez din material reprocesabil si/sau reciclabil sunt obtinute din profile din PVC necontaminate sau provenite numai din sistemul GEALAN fara amestecuri de alte materiale din PVC. Standardul de productie al profilelor din PVC pentru ferestre si usi NU diferentiaza profilele din material virgin fata de cele cu miez reciclat. Excluderea profilelor cu miez reciclat NU reprezinta criteriu de performanta tehnica.

Performanta termoizolatoare a profilelor din PVC este exprimata clar de valoare Uf dovedita/certificata prin metode calcul sau testarea (de un institut acredit si notificat la nivelul Uniunii Europene*)

* Puteti verifica daca un organism de certificare este notificat la urmatoarea adresa: http://ec.europa.eu/enterprise/newapproach/nando*
* NANDO - New Approach Notified and Designated Organisations

TOP