Usi de garaj

Montam urmatoarele tipuri de usi de garaj:usi sectionale rezidentiale si industriale (izolate termic), usi tip rulou din aluminiu (izolate termic), usi basculante (neizolate)

Usi de garaj sectionale rezidentiale si industriale (izolate termic)

Solutie practica si facila

Usile de garaj sectionale se executa pe dimensiuni de comanda personalizate si se pozitioneaza direct in spatele golui astfel incat usa nu micsoreaza in nici un fel dimensiunile utile ale acestuia. Ghidajele usi de garaj se monteaza pe stalpii laterali iar sistemul de arcuri se pozitioneaza pe grinda superioara.

SOLUTIE IDEALA PENTRU GARAJELE IZOLATE TERMIC

Usile de garaj sectionale sunt formate din panouri de otel cu grosimea de 40 mm umplute sub presiune cu spuma poliuretanica neiflamabila. Usile prezinta chedere duble pe toate celepatru directii rezultand o izolare perfecta – Coeficient de izolare termica: 0.49w/mp*k

COMPONENTE REZISTENTE SI DURABILE CE RESPECTA TOATE NORMELE DE SIGURANTA

Toate componentele metalice sunt realizate din otel galvanizat si sunt de calitate superioara asigurand o functionare sigura si de lunga durata. Usile sunt dotate standard cu sisteme de protectie contra ruperii arcului si sufelor. Rolele de culisare sunt din teflon asigurand o functionare usoara si silentioasa. Actionarea poate fi manuala sau din telecomanda.

Usi tip rulou

Usile de garaj tip rulou sunt fabricate din componente de calitate superioara si in conformitatae cu normele europene de exploatare si siguranta. Componenetele si accesoriile usilor tip rulou sunt importate din Polonia si Germania, acestea sunt vopsite in camp electrostatic avand o durata de viata de peste 20 ani. Usile de garaj tip rulou au o rezistenta deosebita la intemperii, siguranta si silentiozitate in exploatare.

Lamele de aluminiu sunt vopsite electrostatic, cu spuma poliuretanica de inalta densitate, cu o grosime de 17mm sau 13,5mm iar inaltimea lamelelor este de 77mm si 55mm. Ghidajul este din aluminiu extrudat prevazut cu perii izolante, caseta de protectie este confectionata din tabla de aluminiu vopsita electrostatic, cu capac de vizitare. Manivela este detasabila, se foloseste la actionarea manuala de urgenta Usile de garaj tip rulou pot fi actionate electric cu motor cu buton sau telecomanda , manual cu arc sau cu manivela. Montajul usilor de garaj tip rulou se poate face la exterior, la interior sau in gol. Indiferent de locul in care este montata usa tip rulou nu optureaza sptiul si utilitatea garajului.

Usi basculante

Usile de garaj basculante clasice sunt usor manevrabile, durabile si exterm de sigure.

TOP